З життя пішов перший радянський мільйонер

Російські ЗМІ повідомляють про смерть першого легального мільйонера СРСР Артема Тарасова. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на РІА Новини.

Російські ЗМІ повідомляють про смерть першого легального мільйонера СРСР Артема Тарасова. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на  РІА Новини.

«Помер Артем Михайлович Тарасов. Цю інформацію нам зараз підтвердила його помічниця. Про причину смерті, дату і місце прощання сім'я Артема Михайловича повідомить завтра», — пояснили в прес-службі партії, в яку Тарасов вступив у 2016 році.

Тарасову було 67 років.

За даними видання, в 1987 році він створив один з перших кооперативів у СРСР, а вже через два роки заявив по телебаченню, що став першим легальним мільйонером у країні. У 1990 році став народним депутатом РРФСР. Після розвалу Союзу емігрував у Велику Британію, проте повернувся в Росію і був обраний у Держдуму першого скликання. У 1996 році висувався кандидатом у президенти, але у результаті не брав участі у виборах, оскільки його не зареєстрували. Минулого року балотувався в Держдуму від партії «Яблуко».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: