Бойовики «ДНР» запроторили у «в'язницю» львів'янку на 16 років, - ЗМІ

1171

Бойовики «ДНР», які "засудили" громадянку України на 16 років, запевняють, що вона шпигунка і екстремістка.

Бойовики «ДНР» на 16 років запроторили до «в'язниці» уродженку Львова. Вони звинувачують її в шпигунстві і екстремізмі. Про це йдеться в повідомленні так званої «генеральної прокуратури», - пише видання Остров.

Судилище здійснював так званий «військовий трибунал на правах палати верховного суду ДНР», так званий вирок винесено 12 липня цього року.

У повідомленні наголошується, що мешканку міста Львова громадянка К. визнано винною в «проходженні навчання з метою здійснення терористичної діяльності», «шпигунстві» та «участі в діяльності екстремістської організації».

Наразі підтвердження про перебування львів'янки у полоні бойовиків з боку офіційних органів України немає. У прес-центрі СБУ ІА Дивись.info повідомили, що такої інформації станом на 24 липня не мають. Водночас, журналісти скерували інформаційний запит щодо того, чи перебувають мешканці Львова у полоні бойовиків так званої «ДНР».

Нагадуємо, у полоні бойовиків досі перебуває науковець Ігор Козловський. Із січня 2016 року він ув'язнений та не вноситься бойовиками у списки на обмін, так як бойовики його вважають громадянином самопроголошеної "ДНР".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: