Протягом року у Львові планують модернізувати ще два трамваї

tram-3
Трамвай у Львові. Фото: Олександр Кіншов

У рамках пілотного проекту з модернізації трамваїв і тролейбусів до кінця 2017 року у Львові планують відремонтувати ще два електротранспорти.

Про це під час брифінгу, 24 липня, повідомив начальник трамвайного депо ЛКП «Львівелектротрнас» Роман Василишин, інформує ІА Дивись.info.

Наразі на базі трамвайного депо у Львові зберігаються вісім трамваїв, які можуть піти на модернізацію у рамках пілотного проекту, каже Роман Василишин. Усі вони вже відслужили по 30-35 років. На реставрацію одного такого транспорту необхідно орієнтовно 650 тисяч гривень.

Читайте також: До кінця року у Львові можуть відкрити ще 6 станцій велопрокату Nextbike

«Після ремонту вони зможуть служити ще до 10 років, — зазначає начальник вагоно-ремонтної майстерні ЛКП «Львівелетротрнас» Роман Котюга. — Скільки ми загалом зможемо відремонтувати таких трамваїв, я не знаю. Все залежить від фінансування. Але цього року плануємо до двох таких робіт реалізувати».

Трамваї, за словами начальника депо, ремонтують за кошти міського бюджету. На сьогодні працівники «Львівелетротранс» вже повернули до життя чотири трамваї та чотири тролейбуси. Наразі вони працюють над відновленням ще одного вагону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: