Синютка розповів, коли розпочнеться другий етап очищення Львова від сміття

20370791_1831764827138791_610151326_n

У рамках меморандуму ми звернулися до ЛМР по надання субвенції на соціально-економічний розвиток тих місць, які приймали ТПВ, але ні коштів, ні відповідей від ЛМР не було.

 

Про це заявив на брифінгу по результатах вивезення сміття зі Львова голова ЛОДА Олег Синютка, передає ІА Дивись.info.

«Ми публічно звертаємося до ЛМР з проханням виконати зобов'язання перед містами, які приймали ТПВ. У цьому контексті нагадую, що ЛМР виділила уже 15 мільйонів для меморандуму для того, аби забезпечити соціально-економічний розвиток тих міст, які допомогли Львову у прийнятті відходів. Також перед всіма перевізниками було поставлене питання про очищення ТПВ. На сьогоднішній день перезавантажені станції, які знаходились на вулиці Городоцькій, Богданівській, повністю очищені. У Винниках перезавантажена станція повинна бути очищена сьогодні повністю Станом на ранок там залишалося 40 тонн невивезеного сміття.

Читайте також: З 1 серпня перевізники повернуть контейнери для роздільного збирання сміття

Впродовж місяця ми зібрали громадських активістів з міст, де вивозилося сміття з міста Львова і де на сьогоднішній момент існують полігони. Всі громадські активісти тепер мають доступ до інформації і про обсяги вивезеного сміття і про оплачену вартість тим, чи іншим перевізникам для того, аби належним чином забезпечити очищення міста Львова», – розповів Олег Синютка.

Читайте також: Синютка розповів, коли розпочнеться рекультивація полігонів Львівщини

Відтак, резюмує Синютка, за цей період ЛОДА зекономила кошти львів'ян. А впродовж серпня-вересня-жовтня вже розпочне другий етап вирішення проблеми поводження зі сміттям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: