У Львові чоловік викрав автомобіль, а коли закінчилося пальне, спробував викрасти ще один

20257972_1726022624366169_4758042242707593979_n

Сьогодні вночі, на телефон 102 зателефонував заявник та повідомив про викрадений транспортний засіб марки ВАЗ з вулиці Піскової.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Екіпажі поліції отримали опис автомобіля та направилися на пошуки. Згодом, на вулиці Мучній, один з екіпажів помітив викрадену машину, яку покинули на вулиці, оскільки закінчилося пальне. Заявник підтвердив, що це його автомобіль.

Після цього, близько 4 години ранку, патрульні отримали виклик від жінки, яка побачила, як невідомий намагався викрасти її автомобіль «Таврія» на вулиці Некрасова. Інспектори отримали опис підозрюваного та направилися на його пошуки. На перехресті вулиць Сковороди-Личаківської, патрульні помітили особу, яка підходила під орієнтування. Заявниця упізнала чоловіка та підтвердила, що саме він відчинив двері її автомобіля та намагався завести двигун. Затриманий не заперечував слова жінки та повідомив, що хотів лише покататися на автомобілі, а коли в нього це не вийшло – забрав речі, які були у салоні. Під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили три банківські картки, грошові кошти у сумі 300 гривень та флешку. Потерпіла повідомила, що ці речі її та були викрадені з салону автомобіля. Чоловік неодноразово проходив по крадіжках з автомобілів та викраденнях транспортних засобів, а також мав би в цей час перебувати під домашнім арештом. Справу передали слідчим Личаківського відділу поліції.

Згодом, після проведення слідчо-оперативних дій, затриманий зізнався, що незадовго до спроби заволодіти автомобілем «Таврія», він викрав автомобіль ВАЗ та керував ним аж допоки не закінчилося пальне. Тоді він залишив автомобіль на вулиці та знайшов собі новий засіб для пересування, проте так і не зміг його завести.

На даний момент 29-річному затриманому обирають міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: