У Львові побільшає трамваїв (фото)

tram-2
Трамвай у Львові. Фото: Oleksandr Kinshov

На початку серпня на один з міських маршрутів виїде ще один відновлений трамвай.

Про це під час брифінгу, 24 липня, повідомив начальник трамвайного депо ЛКП «Львівелектротрнас» Роман Василишин, інформує ІА Дивись.info.

На початку серпня на маршрут виїде відновлений трамвай КТ-4. Це вже п’ятий трамвай, який відновлюють у рамках пілотного проекту модернізації електротранспорту у Львові. За словами начальника вагоно-ремонтної майстерні ЛКП «Львівелетротранс» Романа Котюги, у старенькому трамваї встановили тоноване скло, повністю замінили підлогу, каркаси сидінь, самі сидіння, а також обігрів салону.

«На цьому трамваї вперше використовуються українські термомодулі, які виготовляють у Черкасах. Ми відійшли від старого обігріву салону, який відслужив чимало часу і забагато споживав електроенергії, — зазначає Роман Котюга. —  Поки що ми перейшли на експериментальні, але більш заощадливі тепло носії, щоби покращити комфорт пасажирів».

Реставрація такого трамваю обійшлася приблизно у 650 тисяч. При цьому, за словами начальника депо Романа Василишина, новенький «Електрон» обійшовся би у 29 мільйонів гривень.

Наразі невідомо, за яким маршрутом курсуватиме відновлений трамвай.

Нагадаємо, до кінця року у Львові можуть відкрити ще 6 станцій велопрокату Nextbike.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: