Бійців АТО та членів їх сімей можуть безкоштовно поселити у Львові: умови

1415487483_454

У Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій з 2016 року діє програма безкоштовного поселення бійців або членів їх сімей у місті на певний період.

Про це під час брифінгу, 25 липня, нагадала Юлія Гордійчук, помічниця керівника Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, повідомляє ІА Дивись.info.

Програма безкоштовного поселення діє у Центрі з грудня 2016 року. За словами Юлії Гордійчук, нею скористалися вже 119 осіб.

«Фактично програма розрахована на людей, які є учасниками бойових дій, членами їх сімей або членами сімей загиблих, — пояснює помічниця керівника. — Ми можемо поселити таких людей, якщо вони, наприклад, приїхали для медичного обстеження. У цьому випадку ми селимо на термін до двох днів, але бувають і виключення. Також селимо на добу, якщо людина приїхала для участі в якихось заходах міста чи для одноденного візиту, для відвідування могили побратимів».

Утім, каже Юлія Гордійчук, найпоширеніший випадок, через який люди звертають за такою допомогою — догляд за пораненими бійцями, які лежать у госпіталі.

«У цьому випадку термін поселення необмежений. Якщо є відповідні підтверджуючі документи, ми селимо на той термін, на який людині потрібно», — зазначає помічниця керівника Центру.

Для поселення особа має надати копію паспорта і копію посвідчення учасника АТО. У випадку, якщо поселення пов’язане з медичним закладом, доглядом, потрібно надати також підтверджуючі медичні документи: копію направлення у медичний заклад, довідку з госпіталя тощо.

Нагадаємо, у Львові продовжує діяти програма компенсації вартості дороговартісного лікування учасникам АТО. Також у місті реалізується програма «100 тисяч». Детальніше про всі послуги Центру читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: