Стало відомо, коли громадська комісія завершить розгляд документів на квартири для АТОвців

full381178fb7d-560x375

У Львові триває розгляд документів для розподілу житла між членами сімей загиблих АТОвців, а також певних груп бійців на вулиці Під Голоском.

Про це під час брифінгу, 25 липня, повідомила заступниця директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Любов Возняк, інформує ІА Дивись.info.

Любов Возняк каже, що розподіл квартир у житловому будинку на вулиці Під Голоском ще триває — він має пройти дві комісії.

«Перша — це громадська комісія, де є 13 учасників. З них більшість — представники ветеранських організацій, тобто Центр надання послуг учасникам бойових дій і міська рада є в меншості, більшість — це громадське середовище, — пояснює Любов Возняк. — Тоді вони йдуть через житлову комісію при виконкомі. Зараз час літніх відпусток, тому, я думаю, вже в серпні ми остаточно передамо список, який рекомендуємо. Нам залишилося розглянути ще десь п’ять пакетів документів».

Читайте також: У Львові для бійців АТО запустять IT-курси

Заступниця директора Центру наголосила, що перша комісія має рекомендаційний характер, а житлова комісія приймає рішення.

За словами Любові Возняк, на квартири на вул. Під Голоском претендують члени сімей загиблих; ті, які мали статус сироти до 18 років і інваліди 1 і 2 групи.

Зазначимо, будинок, згідно з тендерними пропозиціями, вартує 24 млн. грн., ще майже 3 млн. грн. — інженерні мережі, які підключають до існуючих. Передбачається, що будинок для учасників АТО матиме 3 під’їзди по 6 поверхів. Кожна з 53 квартир — двокімнатна, із середньою площею — 67 кв м.

Нагадаємо, бійців АТО та членів їх сімей можуть безкоштовно поселити у Львові на кілька днів. Також у місті реалізується програма «100 тисяч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: