Синютка готовий припинити вивіз сміття зі Львова

20370595_1831764830472124_1783930779_n

Голова Львівської ОДА Олег Синютка відмовиться займатися вивозом сміття зі Львова,, якщо міська влада не припинить саботаж.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка відмовиться займатися вивозом сміття зі Львова,, якщо міська влада не припинить саботаж.

Про це керівник області заявив під час колегії ЛОДА, передає ІА Дивись.info.

«На превеликий жаль, в останні дні я зіткнувся з відвертим саботажем органів міської влади щодо вивезення сміття зі Львова. Я це пов’язую з відсутністю міського голови, який зараз перебуває у відрядженні. З поверненням міського голови ми мусимо це ще раз обговорити, тому що якщо міська влада буде продовжувати саботаж організації вивозу ТПВ, то ми відмовимося від того, що ми взяли на свої плечі, віддамо назад і нехай міська влада сама вирішує ці проблеми. Я не хочу переборювати саботаж місцевих органів влади», - заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Читайте також: Львівський виконком виділив Червонограду 33 тисячі гривень по сміттєвому меморандуму

Нагадаємо, 29 червня депутати міської ради після понад семигодинного обговорення в рамках робочої групи таки проголосували за проект ухвали «Про організацію вивозу твердих побутових відходів у місті Львові до 30.06 2019», згідно з якою Львівська ОДА отримує повноваження на вивіз та захоронення сміття зі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: