В Синютки підкажуть місцевим виробникам на чому можна заробити

17237272_1757802724535002_2058243871_o

Приріст реалізації продукції місцевих виробників в межах акції «Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині!» склав від 11 до 42%.

Приріст реалізації продукції місцевих виробників в межах акції «Купуй Галицьке! Вироблено на Львівщині!» склав від 11 до 42%, пише ІА Дивись.info

Про це під час колегії ЛОДА повідомила т.в.о. директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Валентина Мокаленко.

«Ми хочемо відзначити акцію «Купуй галицьке!». Ми маркували в ключових торгівельних мережах продукцію місцевого товаровиробника, 35 виробників Львівщини прийняли участь. За їх інформацією приріст реалізації склав від 11 до 42%. Ми не тішимося цими цифрами, тому що розуміємо, що в цьому прирості є значний інфляційний компонент. Якщо ми врахуємо що на 12% тільки офіційно зросли ціни на продукти харчування, то ці цифри можна ділити  на 3, тоді ми отримаємо реальне зростання обсягів реалізації місцевих виробників, але цю акцію ми будемо продовжувати», - заявила Валентина Москаленко.

«Якщо теми росту внутрішнього ринку є набагато більшими ніж темпи збуту промислових товарів, які виробляються на Львівщині то це говорити про дві речі - на жаль місцеві виробники не збільшують присутність  на місцевому ринку настільки швидко, наскільки зростає купівельна  спроможність населення. І друге  - на Львівщині не виробляється достатньої кількості товарів, які тут споживаються, і вони завозяться з інших регіонів, або з-за кордону» - констатував голова ЛОДА Олег Синютка. Він доручив поінформувати про ситуацію місцевих виробників. «Треба дати сигнал виробникам, які працюють в цьому сегменті, а з іншого боку дали сигнал місцевим виробникам які шукають свою нішу - де вони можуть її знайти і мати покупця, який може забезпечити збут їхньої продукції. Ми маємо дати сигнал бізнесу, де є сегмент, в якому можна отримувати доходи», - заявив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: