За минулу добу на Львівщині сталося 4 ДТП (фото)

20258293_1469161993122286_7203973113562231402_n
Фото: ‎Dmytro Hrynyk

За минулу добу на Львівщині сталося 4 ДТП, внаслідок яких загинули 5 осіб та 6 осіб травмувалися.

Про це інформує прес-служба ДСНС Львівської області.

Вчора, 24 липня, о 18:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу сел. Івано-Франкове Яворівського району відбулось зіткнення автомобіля BMW Х5 з автомобілем «Лада Калина».

Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля «Лада Калина». Пожежно-рятувальним відділенням 60 ДПРП сел. Івано-Франкове за допомогою лома проводились роботи по деблокуванню тіла загиблого з автомобіля та відключенню акумуляторної батареї.

Цього ж дня о 19:13 поблизу с. Чижки Пустомитівського району відбулось зіткнення трьох автомобілів: автомобіля «ВАЗ 2107», автомобіля Volvo тягач з причіпом та автомобіля Mersedes Bens Sprinter.

Читайте також: Моторошна ДТП біля Львова: троє людей загинуло, ще троє травмовані (відео)

Внаслідок ДТП 3 осіб загинуло та 4 травмовано, яких госпіталізовано до Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць провели роботи по вивільненню двох загиблих з автомобіля та відключенню акумуляторної батареї.

Також, 24 липня о 07:34 в с. Лисовичі, Стрийського району водій автомобіля «ВАЗ -2107»  рухаючись в напрямку м. Моршин на автомобілі не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, внаслідок чого загинув на місці ДТП.

25 липня о 02:04 у с. Малехів Жовківського району відбулося зіткнення автомобіля «Mitsubishi Outlander» та автомобіля «Volkswagen Passat».

Внаслідок ДТП травмовано двох водіїв, яких госпіталізовано у міську клінічну лікарню швидкої допомоги м. Львова. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по деблокуванню потерпілого з автомобіля «Volkswagen Passat».

Обставини подій встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: