На ранок у Львові залишаються переповненими 12 майданчиків зі сміттям

ant10-3263d1869c9c8e62ec3df2d1ef7648ea
Фото: прес-служба ЛМР

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок переповненими сміттям є 12 контейнерних майданчиків, з них 11 - житлового фонду та 1 біля освітнього закладу.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Найбільше переповнених майданчиків у Франківському районі – 6, 1 – у Сихівському, 4 – у Шевченківському.

Загалом у місті 1237 майданчиків житлового фонду та 221 майданчик біля різних установ (заклади освіти, заклади охорони здоров’я, ринки тощо).

Нагадаємо, що Олег Синютка, глова ЛОДА,  впродовж 3 місяців планує запустити в експлуатація установку по спалюванню сміття з розрахунковою кількістю 20 тонн у добу.

«На сьогоднішній день ми поставили питання про часткове розірвання угоди з компанією «АВЕ Львів», яка не здатна забезпечити вивезення ТПВ. Ця компанія на сьогодні є аутсайдером, що створює проблеми для вивезення сміття. За 14 днів ми перерахували 5,4 мільйона гривень з тієї субвенції, яка виділена місту для забезпечення вивезення ТПВ. Це означає, що в середньому у місяць ми повинні використовувати від 10 до 15 мільйонів, що є у 2 рази менше, аніж та сума, яку використовували чиновники ЛМР. Кошти, які залишаються ми скеруємо на розвиток тих міст, які допомагали Львову в організації вивезення ТПВ», – зазначив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: