У першому півріччі «Галсільліс» відновив майже 700 гектарів лісу

lis_dereva_35514

Протягом І півріччя лісогосподарські підприємства провели лісовідновлення на площі 695 га.

Учора, 25 липня, у Жидачівському районі ОКС ЛГП «Галсільліс» провело семінар-нараду, присвячену підсумкам роботи підприємства за І півріччя 2017 року, повідомляє прес-служба Львівської облради.

Під час свого звіту гендиректор «Галсільлісу» Володимир Мельник зауважив, що протягом І півріччя лісогосподарські підприємства провели лісовідновлення на площі 695 гектарів.

«У процесі лісогосподарської діяльності дочірні підприємства за 6 місяців року заготовили деревини загальною масою 53 тис метрів кубічних», - додав він.

Крім того, як повідомив Володимир Мельник, дочірні підприємства «Галсільлісу» за звітний період сплатили податків та обов'язкових платежів на загальну суму 22 мільйони гривень. А це на 4,4 мільйона гривень більше, ніж за І півріччя минулого року.

Варто додати, що учасники семінару упродовж дня відвідали лісові об`єкти Жидачівського ДЛГП, зокрема оглянули лісові культури цьогорічної посадки, ознайомилися з доглядом за дубовими насадженнями та стали свідками презентації пілотного проекту електронного обліку деревини.

Довідка:

На даний час ОКС ЛГП «Галсільліс» є засновником 18 дочірніх лісогосподарських підприємств. Дочірні підприємства розділені на 44 лісництва. У лісах дочірніх підприємств області виділено 11 об'єктів і територій природно-заповідного фонду. Функціонує 5 шкільних лісництв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: