Новий проект «Миротворця» дозволить за кілька секунд розпізнати бойовика чи терориста

calling-card

У перших числах вересня, команда проекту «Миротворець» запустить унікальний, який не має на сьогодні в світі аналогів, проект з розпізнавання осіб бойовиків, терористів і сепаратистів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив нардеп Антон Геращенко.

«Всіх тих, хто за призовом з Москви, підняв руку на Україну. Цей проект отримав назву «Separator». Він заснований на американському програмному забезпеченні, що дозволяє за лічені секунди, звірити фото людини з сотнями тисяч фотографій з бази даних проекту «Миротворець», – написав Геращенко.

Він зазначив, що унікальність проекту в тому, що це буде відкритий для всіх проект.

«Кожен охочий, де б він не знаходився, зможе перевірити людину за фотографією з мережі, за фото з камери смартфона, миттєво звіривши його з базою фотографій терористів, сепаратистів, бойовиків і їх пособників», – зазначив нардеп.

І додав, що перевірка буде займати всього кілька секунд.

«За підсумком перевірки ви будете точно знати, хто перед вами – законослухняна людина, або той хто в 2014 - 2015 році кричав на мітингах – «Путін-введи війська» і «Крим-наш».

А далі, ви самі для себе прийміть рішення що робити – дзвонити в СБУ або поліцію, відмовитися від ділового співробітництва з цією людиною або спробувати переконати його в тому, що він став жертвою антиукраїнської пропаганди», – написав Геращенко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: