У Львові створять соціальний гуртожиток

71672864

У Львові для внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, створять соціальний гуртожиток на вул. Угорській, 2. Тут, окрім проживання, можна буде отримати фахову юридичну та психологічну допомогу, а також взяти участь у тренінгах та семінарах.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Сьогодні виконавчий комітет надав управлінню соціального захисту ЛМР функції замовника на виконання робіт щодо реконструкції приміщень під гуртожиток.

«Це частина приміщення, де ми облаштовуємо соціальний гуртожиток для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та вимушених переселенців. Ми виготовили проект і  він пройшов експертизу, тому зараз будемо розпочинати роботи. Гуртожиток розрахований на 90 місць. Сюди залучені грантові кошти, бо це спільний проект з Українським фондом соціальних інвестицій», - розповіла директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

Зазначимо, що цей проект реалізовує міська влада спільно з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) за фінансової підтримки уряду Німеччини. Всього на облаштування дев’ятиповерхової будівлі передбачено 22 млн. грн., з них 8 млн. грн. виділяє Львівська міська рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: