На дорогах Львівщини освітлять 150 пішохідних переходів

IMG_2517-1024x683

У п’ятницю, 28 липня, у Львівській облдержадміністрації відбувся круглий стіл щодо розробки заходів на підтримку Національної стратегії з безпеки дорожнього руху в Україні до 2020 року, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Серед головних заходів для реалізації стратегії, за інформацією керівника Громадського комітету транспортної безпеки у Львівській області Світлани Снігур, учасники заходу виокремили: удосконалення системи державного управління у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху; Удосконалення статистичного обліку та аналізу; більш безпечні дороги та дорожня інфраструктура; більш безпечні транспортні засоби; удосконалення медичного забезпечення у сфері безпеки дорожнього руху та підготовки водіїв; забезпечення безпеки перевезення пасажирів та вантажів комерційним автомобільним транспортом; розвиток та виховання безпечної поведінки учасників дорожнього руху; зниження рівня тяжкості та наслідків дорожньо-транспортних пригод; збільшення контролю дотримання правил дорожнього руху.

Учасники круглого столу зосередили свою увагу і на широкому інформуванні населення Львівщини щодо безпеки дорожнього руху. Упродовж наступних двох тижнів на 20 рекламних площинах в області розмістять відповідну соціальну рекламу.

«Нам потрібно донести до громадян, що вони несуть відповідальність не лише за власне життя, але й життя тих осіб, які здійснюють свій рух на автомобільних дорогах поруч з ними», - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло.

За його інформацією, у цьому році додатково освітлять ще 150 пішохідних переходів на автомобільних дорогах Львівщини, і ще 226 запланували освітлити у 2018 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: