Шварценеггер святкує 70-річний ювілей

Американській кінозірці та політику Арнольду Шварценеґґеру (Arnold Schwarzenegger) у неділю, 30 липня, виповнилося 70 років. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на dw.

Американській кінозірці та політику Арнольду Шварценеґґеру (Arnold Schwarzenegger) у неділю, 30 липня, виповнилося 70 років. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на dw.

Арнольд Шварценеґґер народився 30 липня 1947 року в австрійському селі Таль під містом Грац у бідній родині і завжди мріяв стати багатим і відомим. Реалізувати цю мрію допоміг бодібілдинг, яким він почав займатися у 15 років. У 1967 році Шварценеггер став наймолодшим в історії «Містером Всесвіт». У 1984 році Шварценеггер зажив світової слави і популярності як виконавець головної ролі у науково-фантастичному фільмі Джеймса Кемерона «Термінатор».

У 1988 році Шварценеґґер знявся у стрічці «Червона спека», де зіграв капітана радянської міліції Івана Данко, який у період потепління відносин між СРСР і США спільно з американським поліцейським знешкоджує в Чикаго банду наркодилерів. За сюжетом, герой Шварценеггера вчився у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: