Одному з учасників перестрілки в Дніпрі допомогли втекти з лікарні

20170728151528-ac0dc8ea27ec57c4c2bae24d2771dae1-880x440
Фото: Четвертая власть

Одного з учасників перестрілки в Дніпрі, в результаті якої загинули двоє АТОвців, вивезли з лікарні Мечникова, ймовірно, за кордон.

Про це повідомляє журналіст Олександр Курбатов. Джерела Четвертой власти підтверджують таку інформацію.

За попередніми даними, це Калашников Давид Леонідович, 36 років, поранений в перестрілці Едмондом Саакяном.

«Сьогодні (30 липня - ред.) з лікарні Мечникова, з-під варти поліції, зник один з учасників перестрілки, що сталася в центрі міста. За розповідями з лікарні, за пораненим Калашниковим приїхала машина швидкої допомоги однієї з приватних київських клінік. Нібито пораненого, у якого проникаюче поранення черевної порожнини, потрібно відвезти на МРТ в іншу лікарню на проспекті Поля. Оскільки пораненому не пред'явлено ніяких звинувачень, його відпустили. Виявилося, що до іншої лікарні «швидка» не доїхала, а рушила в бік аеропорту. Кажуть, що Клашников вже покинув територію України», - написав Курбатов.

Після події в лікарню Мечникова прибули слідчі.

Четвертого учасника, який також знаходиться у важкому стані, взяли під арешт. Через три доби йому, найімовірніше, суд обере запобіжний захід у вигляді 2 місяців арешту.

Як відомо, передбачуваний організатор перестрілки, громадянин Ізраїлю Шолом Нахшона виїхав з України відразу після інциденту 24 липня. Він уже заявляв про те, що пішов до початку стрільби.

Нагадаємо, що увечері 24 липня в Дніпрі сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє учасників АТО, ще п'ятеро отримали поранення. Важко постраждав адвокат Едмонд Саакян, відомий захистом постраждалих від заворушень 9 травня. Поліція порушила кримінальну виробництво за статтею «умисне вбивство».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: