Директор Львівського радіоремонтного заводу відповідатиме в суді за купівлю автівки

photo_sizeds

За несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані директор ДП «Львівський радіоремонтний завод» відповідатиме в суді.

Військовими прокурорами проведено вивчення додержання службовими особами держпідприємства «Львівський радіоремонтний завод» вимог Закону України «Про запобігання корупції». інформує прес-службавійськової прокуратури Західного регіону України.

Зокрема, у ході опрацювання відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, виявлено несвоєчасне повідомлення директором ДП «Львівський радіоремонтний завод» про суттєві зміни у майновому стані.

Установлено, що 13 травня 2017 року вказана посадова особа придбала автомобіль вартістю 950 тисяч гривень.

У зв’язку з цим останній упродовж 10 діб мав повідомити НАЗК про суттєві зміни у майновому стані. Утім, повідомив про це тільки 29 липня поточного року, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

31 липня військовою прокуратурою регіону спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області Нацполіції України стосовно директора складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, який направлено до суду для розгляду по суті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: