Що дивитися цього літа. Кращі серіали серпня

marvel-defenders-tv-show-images
Фото: screenrant.com

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця.

Кримінальна драма про затримання терориста Теодора Качинського, екранізація роману «Містер Мерседес» Стівена Кінга, поверення супергероїв від Netflix Marvel's The Defenders — в кращих серіалах серпня.

Manhunt: Unabomber/ Полювання на Унабомбера
(1 серпня)

Manhunt: Unabomber ( «Полювання на Унабомбера») - 8-серійна кримінальна драма від Discovery Channel, яка розповідає про затримання ФБР Теодора Качинського - терориста, який розсилав бомби поштою або підкладав їх в літаки. У головних ролях - Пол Беттані та Сем Уортінгтон.

The Sinner/Грішниця
(2 серпня)

Перший сезон нової антології The Sinner ( «Грішниця») заснований на романі Петри Хаммесфар. Психологічна драма розповідає про молоду матір, яка намагається з'ясувати, що або хто викликає у неї спалах насильства, які вона не може контролювати. У головній ролі - Джессіка Біл.

https://www.youtube.com/watch?v=aoGrnhJCR5c

Comrade Detective/Товариш детектив
( 4 серпня)

Amazon починає трансляцію комедійного поліцейського бойовика Comrade Detective («Товариш детектив»). Дії відбуваються в Румунії в 1983 році, де детективи Грегор Ангел і Йозеф Бачу займаються справою про вбивство їхнього колеги, в процесі встряючи в антиурядову змову. Для більшого антуражу серіал знятий на румунській мові з англійським дубляжем. Репліки героїв за кадром дублюють Ченнінг Татум, Джозеф Гордон-Левітт, Кім Бейсінгер, Боббі Каннавале, Махершала Алі, Хлоя Севіньї і багато інших.

Mr. Mercedes/Містер Мерседес
(9 серпня)

В основі новинки Mr. Mercedes ( «Містер Мерседес») лежить однойменний роман Стівена Кінга. Роман розповідає про психопата, який скоїв масове вбивство, в'їхавши в натовп на своїй вантажівці «Мерседес», і поліцейського у відставці, який вважає своєю місією знайти вбивцю. У головних ролях - Брендан Глісон і Гаррі Тредевей.

Atypical/ Нетиповий
(11 серпня)

Головний герой комедії від Netflix Atypical ( «Нестандарт») - 18-річний Сем, що страждає від розладу аутистичного спектру. Герой вирішує, що настала йому пора стати самостійним і знайти кохання. Головну роль виконав Кейр Гілкріст, його батьків зіграли Дженніфер Джейсон Лі та Майкл Рапапорт.

Get Shorty/Дістати коротуна
(13 серпня)

Get Shorty ( «Дістати коротуна») - вільна адаптація роману Елмора Леонарда, що розповідає про гангстера, який вирішує змінити свою професію і стає продюсером. Незабаром він розуміє, що гангстерське життя просто так людей не відпускає.

https://youtu.be/hsrieFKO7z0

The Defenders/Захисники
(18 серпня)

Прем'єра фінальної частини історій про супергероїв від Netflix Marvel's The Defenders («Захисники»). Серіал-кросовер розповість про те, як борці зі злочинцями Шибайголова, Джессіка Джонс, Люк Кейдж і Залізний кулак об'єднуються в команду для виконання загальної місії.

https://www.youtube.com/watch?v=4h3m7B4v6Zc

Disjointed/ Незв'язний
(25 серпня)

Чак Лоррі спільно з Netflix придумав нову комедію Disjointed, де Кеті Бейтс зіграла борця за легалізацію марихуани. Вона відкриває власну аптеку для продажу марихуаною, куди наймає працювати свого сина,  який щойно закінчив навчання.

https://www.youtube.com/watch?v=TLBe9LiAvkU

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: