Трамп має намір скасувати лотерею із видачі Green Card

93

Президент США Дональд Трамп оголосив про своє рішення скасувати лотерею Green Card та представив відповідний законопроект, який назвав «однією з найбільших реформ імміграційної системи за півстоліття».

Про це йдеться на сайті Білого Дому, пише Mind.

Трамп наголосив, що ще будучи кандидатом у президенти, він проводив кампанію із створення системи імміграції на основі заслуг, яка б захищала американських працівників та платників податків. Законопроект про скасування лотереї, що отримав назву RAISE, зможе подолати бідність, збільшити заробітну платню та зекономить мільярди доларів платників податків.

Як повідомляється Green Card дає можливість постійного проживання, дозвіл на роботу та швидке отримання громадянства.

За словами Трампа, новий законопроект замінить низькокваліфіковану систему імміграції на нову. Для отримання Green Card заявнику необхідно буде пройти конкурсний відбір. Кандидат має вільно володіти англійською, фінансово забезпечувати себе та свою сім’ю та демонструвати навики, які б сприяли розвитку економіки США.

Нагадаємо, 29 червня в США вступив в силу імміграційний указ Трампа, який обмежує в’їзд до Сполучених Штатів громадян 6 країн: Ірану, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену.

Як повідомлялось, цього року США надали 15 000 додаткових тимчасових робочих віз для робітників-іммігрантів. Це пов’язано із браком робочої сили у країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: