Водія, який збив на смерть жінку, відправили за грати на три роки

20526321_1962533664023651_8813152061650111821_n

Прокуратура області довела винуватість водія, що призвів до смертельної ДТП на Львівщині.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Аварія трапилась 4 грудня минулого року у с. Розвадів Миколаївського району Львівської області. Через неуважність, 49-річний мешканець Мостиського району, поблизу зупинки громадського транспорту, наїхав на жінку, яка переходила дорогу на «зебрі», внаслідок чого вона померла на місці.

Правоохоронці, що виїхали на місце події, не виявили незадовільних дорожніх умов, що могли стати причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Встановлено, що водій міг зменшити швидкість та уникнути кривавої ДТП.

24 травня цього року Миколаївський районний суд Львівської області виніс вирок – 3 роки позбавлення волі, один рік позбавлення права керувати транспортними засобами, та на підставі ст. 75 КК України, звільнив чоловіка від відбування основного покарання та встановив умовний термін – 2 роки.

Проте прокуратура Львівської області не погодилась із вказаним вироком та подала апеляційну скаргу, яку Апеляційний суд Львівщини задовольнив повністю.

Чоловіка, що спричинив смертельну ДТП, визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: