ЗМІ: Британія готова заплатити 40 млрд євро за Brexit за однієї умови

Британія готова заплатити Євросоюзу 40 млрд євро за Brexit, якщо Брюссель погодиться обговорити торгову угоду в рамках угоди про майбутнє партнерство. Про цез посиланням на The Telegraph повідомляє Європейська правда.

Британія готова заплатити Євросоюзу 40 млрд євро за Brexit, якщо Брюссель погодиться обговорити торгову угоду в рамках угоди про майбутнє партнерство. Про цез посиланням на The Telegraph повідомляє Європейська правда

За даними видання, високопоставлені чиновники у британському уряду дійшли висновку, що така пропозиція - вперше запропонована точна сума - є єдиним способом вийти з нинішньої тупикової ситуації на переговорах.

Проте, Велика Британія погодиться виплачувати суму, еквівалентну 40 мільярдам євро (36 млрд фунтів), якщо ЄС погодиться обговорити фінансове врегулювання як частину угоди про майбутні відносини, що включатиме торгову угоду.

Також, окремі джерела в британському уряді, які знають стратегію переговорів Великої Британії, підтвердили цю цифру, відхиливши попередні повідомлення про те, що Тереза Мей вважає 50 мільярдів фунтів стерлінгів "занадто високою" сумою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: