ІА Дивись.info отримала грант від Європейського Союзу на втілення журналістських проектів

70e9854f84cf29874963ba14475a5d31f250db6e

Цього літа ІА Дивись.info отримала вже другий грант на втілення спецпроектів та покращення роботи від проекту «Голос місцевих ЗМІ», що фінансується Європейським Союзом.

Перша хвиля реалізації проекту та отримання гранту передбачала три навчальні сесії для менеджменту 8-ми обраних конкурсним шляхом редакцій, до яких увійшла ІА Дивись.info. Разом з експертами з ВВС, Reuters, медіаюристами та іншими фахівцями ми проходили тренінги з медіаправа, медіаменеджменту, роботи у соціальних мережах, дослідженню аудиторії, роботі в зонах конфліктів та особливостей роботи з конфліктними темами та мовою ворожнечі. Крім того, редакція мала змогу протягом цілого тижня попрацювати «в полі» із менторами з «Міжнародного Інституту регіональної преси та інформації» та «Thomson Foundation» і створити низку матеріалів, користуючись новими підходами та техніками. Загальна сума першого гранту – 5 000 євро.

Також у межах першої хвилі проекту Дивись.info змогла замовити соціологічне дослідження цільової аудиторії, аби відповідно покращити свою роботу і зрозуміти свої сильні та слабкі сторони. На основі отриманих даних ми змогли впорядкувати власну бізнес-стратегію на найближчі кілька років та продумати шляхи розвитку та закріплення на ринку серед успішних медіа України.

«Нам дуже приємно, що нашу стратегію українські та європейські медіа експерти оцінили найвищим балом, адже це не просто документ «у шухляду», це повноцінна дорожня карта для нашого розвитку, із якою ми будемо працювати надалі та за якою будемо вимірювати свої успіхи. Тепер, за допомогою другого гранту ми зможемо розпочати втілення цих ідей та проектів у життя», - говорить головний редактор ІА Дивись.info Валерія Печеник.

Вже у серпні редакція запускає низку спецпроектів, підготовлених за підтримки «Голосу місцевих ЗМІ» та фінансового сприяння Європейського Союзу. Пілотний випуск одного із цих проектів дивіться тут.

«Принагідно вітаємо колег з сайту міста Маріуполя 0629.com.ua, платформи Експерт.КР, телеканалу Лтава, ІА Вчасно.ua, видання Слобідський Край із отриманням грантів на реалізацію спецпроектів та дякуємо проекту «Голос місцевих ЗМІ» за величезний масив корисних знань і те, що повірили в наші ідеї», - додає Валерія Печеник.

Стежте за проектом «Голос місцевих ЗМІ» у Фейсбук!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: