Саакашвілі заявив, що в’їхав до Польщі за українським паспортом

1499900503

Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що він потрапив до Польщі по українським паспортом, не дивлячись на позбавлення його громадянства.

Про це він сказав під час виступу у Варшаві, відео якого було опубліковано на YouTube, передає Четверта власть.

«Я вважаю, цей паспорт – не іграшка. Я поїхав в аеропорт в Америці, сів на літак. Вони подивилися на мій паспорт, не було ніяких питань, хоча Аваков і викликав до себе посла США, щоб попередити, щоб мене не випускали за цим паспортом, тому що він недійсний. Потім я приїхав до Польщі, мені посміхнулися і сказали: «Проходьте, ласкаво просимо!» - сказав Саакашвілі.

Він також заявив, що західні країни не визнають позбавлення Саакашвілі громадянства, і тому у нього не було проблем з проходом кордону.

Раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко видав указ про позбавлення екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі українського громадянства. Пізніше нардеп ВР Володимир Ар'єв оприлюднив копію анкети Саакашвілі, через неправдиві відомості в якій його позбавили українського громадянства. Пізніше ЗМІ опублікували сам указ президента.

Також повідомлялося, що Генпрокуратура не виявила кримінальних проваджень проти Міхеїла Саакашвілі, де він фігурує як підозрюваний або обвинувачений.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: