ІА Дивись.info стала медіапартнером цьогорічного Форуму Видавців у Львові

147405044557dc398d52769

ІА Дивись.info цього року стане медіапартнером Форуму Видавців у Львові, який триватиме 13-17 вересня 2017 року. На нашому сайті можна буде побачити новини з Форуму, інтерв'ю з найцікавішими гостями, фото і відео з різних заходів.

ІА Дивись.info цього року стане медіапартнером Форуму Видавців у Львові, який триватиме 13-17 вересня 2017 року. На нашому сайті можна буде побачити новини з Форуму, інтерв'ю з найцікавішими гостями, фото і відео з різних заходів.

Цього року основна локація, як і зазвичай, буде у Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17). Детальніше про ціни на квитки дивіться на сайті Форуму.

Детальну програму цьогорічного Форуму Видавців планують оприлюднити уже наприкінці серпня, однак достеменно відомо, що цього року заходи відбудуться у понад 40 локаціях міста, заплановано більше 1000 культурних та освітніх подій, а фокусна тема 24-го форуму – «Точка творення».

Вже незабаром ми почнемо знайомити читачів із новинками, які будуть представлені на Форумі, а також основними спікерами, які приїдуть до Львова.

Ще однією родзинкою цьогорічного Форуму стане традиційна акція «Третій вік: задоволення від читання». Благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання» в межах Форуму видавців у Львові відбудеться вже вшосте. «Вона спрямована на соціалізацію представників старшого покоління, кращого залучення їх до культурного життя і, зокрема, до читання нових українських видань, а також  прихильного  ставлення до людей літнього віку, популяризацію позитивного ставлення до старості та толерантності до літніх людей у суспільстві», - розповідають організатори Форуму. Акція передбачає зустрічі з відомими письменниками та інтелектуалами, виступи хорових колективів та великий гала-концерт.

Стежте за анонсами та цікавими матеріалами про Форум Видавців у Львові на сайті Дивись.info, а також Фейбсук-сторінці Форуму Видавців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: