Львівські прикордонники шукають на службу кінологів

1485695471_4c7d43652596d145bd6746fd1a2948db
Фото ілюстративне

Кінологічна служба Львівського прикордонного загону запрошує цивільну молодь на військову службу за контрактом на посади інспекторів прикордонної служби-інструкторів (кінологів).

про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«Усіх хто бажає служити Україні на державному кордоні пліч-о-пліч із надійним помічником зелених беретів – службовою собакою, хто готовий пройти спеціальне навчання (терміном 5 місяців) у Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби України (м. В.Мости, Львівська область) та любить і розуміє прадавнього помічника людини запрошуємо на військову службу», - йдеться у повідомленні.

Дивіться також великий проект про українських службових собак:

Центуріон на службі: як для собаки пошук вибухівки став буденністю

Лінда на службі: як екс-пошуковик захопилася телешоу і мультиками

Бетті на службі: як вівчарка з унікальним нюхом зупиняла злочинців на залізниці

Кама на службі: як військовий собака з таємничим минулим став домашнім охоронцем

Бланка на службі: яке майбутнє мають військові собаки?

Рада на службі: історія собаки, що врятував людей від аварії на залізниці

Баста на службі: як вівчарка зі спецбатальйону знайшла вибухівку в банці меду

Цуценята на службі: як маленькі вівчарки стали службовими собаками Національної гвардії

«Окрім, передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг військовослужбовцям, персоналу який проходить службу на кінологічних посадах виплачується додаткова 10% надбавка до посадового окладу за роботу з службовою собакою, також гарантується проходження служби в ДПСУ виключно на посадах інструкторів-кінологів, а після навчання в Кінологічному Навчальному Центрі випускники отримують диплом державного зразку (навчальний заклад акредитований Міністерством освіти і науки України)», - додають прикордонники.

«Вимоги до кандидата – призовний вік (18-40 років), освіта не нижча за повну середню, придатний до військової служби за станом здоров`я та професійно-психологічними якостями, - розповіли у службі. - Детальніше звертайтесь за довідками до Окремого регіонального центру комплектування – м. Львів, вул. Личаківська, 74, тел. (032) 239-00-68. Обов’язково наголосити про бажання проходити службу на посаді інспектора - кінолога на ділянці Львівського прикордонного загону. Після прийому на службу за контрактом військовослужбовці прикордонного загону будуть направлені на навчання за фахом у Кінологічний навчальний центр. Курси підготовки проводяться двічі на рік, взимку та влітку».

 

Як Дивись.info повідомляла раніше, до річниці створення Львівського прикордонного загону, прикордонники показали, як тренують службових собак для пошуків зброї та наркотиків. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: