На Львівщині відбудеться Чемпіонат України з гірських перегонів

691581_main_1502188354_613x408.028125_3_0

9-10 вересня на Львівщині відбудуться фінальні змагання – 6 та 7 етапи Чемпіонату України з гірських перегонів «Львівський стандарт 2017». Організатори автомобільних змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Траси фінальних заїздів пролягатимуть територією Сколівського та Дрогобицького районів: Верецький перевал та перевал Борислав – Східниця. Обидві ділянки мають асфальтне покриття і є зручними для облаштування безпечних глядацьких зон. Безпеку під час перегонів забезпечуватимуть місцеві патрульні поліцейські та бригади швидкої допомоги.

Урочиста церемонія нагородження переможців за підсумках двох етапів відбудеться 10 вересня у центрі Східниці – навпроти місцевої адміністрації в Амфітеатрі.

Під час наради організаторів, причетних до будівництва траси для Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» та Національної серії з авторалі «Кубок Карпат» на Львівщині у липні цього року,  зокрема керівництво Львівської ОДА та Служби автодоріг, у знак подяки за відмінну роботу нагородили символічними кубками – автомобільними поршнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: