Одну з найбільших держкомпаній України очолить поляк

251478cf-c998-4058-b46f-ec8cddead4d9

Наглядова рада «Нафтогазу» погодила призначення Павла Юзефа Станчака на пост президента «Укртрансгазу».

Про це повідомляє прес-центр державної компанії «Нафтогаз».

«Нафтогаз, як власник 100% акцій Укртрансгазу, затвердить це рішення відповідно до вимог статутів обох компаній», - йдеться у повідомленні.

Павел Юзеф Станчак понад 25 років працює в галузі транспортування, розподілу та зберігання газу. У 2003-2004 роках у PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи та утворення незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S.A.

Він продовжував працювати на посаді технічного директора – члена правління Gaz-System до 2008 року, де відповідав за розробку та виконання інвестиційних планів, поточну технічну підтримку газотранспортної системи, координацію процесів отримання дозволів та ліцензій з відповідними державними регуляторами та органами.

Зараз пан Станчак працює технічним директором – членом правління PGNiG Technologie S.A. та відповідає за проектування та будівництво нових газопроводів.

Павел Юзеф Станчак народився у 1963 році, здобув інженерно-технічну освіту в інституті ім. Еміліана Конопчинського, закінчив Варшавський технологічний університет, Головний торговельний інститут, отримав ступінь МВА у Бредфордському університеті та Академії Леона Козмінського (Варшава).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: