Проект «Українська пісня» оголосив імена фіналістів

1474029745_up-010
Фото: uapisnya.com.ua

26 серпня, до Дня незалежності України, 15 молодих виконавців виступлять на «Арені Львів» у грандіозному Національному телепроекті «Українська пісня».

До Дня незалежності України, 26 серпня, на «Арені Львів» відбудеться фінал масштабного Національного телепроекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project».

Того дня на одній сцені у грандіозному концерті-марафоні разом із найвідомішими українськими зірками Златою Огнєвіч, гуртами «Тартак», «Антитіла» та «Скрябін» виступлять молоді виконавці – фіналісти проекту з різних міст України.

Оргкомітет «Української пісні» отримав близько 300 заявок від представників нової генерації української музики.

З них було обрано 13 фіналістів – це виконавці та гурти з різних міст України, які працюють у різних музичних жанрах: «Шосте Чуття», Double Life, Юра Самовілов, Paulman, ARLETT, «Степ», Натоліч, Jazzforacat, San4ito/de Joker, LUKA, ХАС, VETA Kozakova, My Ree GROUP.

Ще двоє виконавців мають шанс потрапити у концертну програму 26 серпня шляхом голосування на сторінці проекту у Facebook. За це право до 15 серпня борються такі учасники: KOST.band, «Біла Вежа», «Колір», Shvets і Tasha Cruz.

Для бійців та ветеранів АТО вхід буде вільним: достатньо показати при вході Посвідчення учасника бойових дій.

Довідка: Національний телепроект «Українська пісня/Ukrainian Song Project» започатковано торік з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном. За словами організаторів, головне їхнє завдання – створення музичного проекту із новим українським обличчям. Проекту, який стане подією не лише для України, а й набуде міжнародного значення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: