Балчуна на посаді керівника ПАТ «Укрзаліниця» може замінити перший заступник Омеляна

кравцов
Євген Кравцов.

Кабінет Міністрів України звільнив Євгена Кравцова з посади першого заступника міністра інфраструктури.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в уряді.

Зазначену посаду Кравцов обіймав з травня минулого року. Сьогодні Кабінет Міністрів України на своєму засіданні розгляне призначення Кравцова тимчасово виконуючим обов'язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця». Попередній керівник держкомпанії - Войцех Балчун - подав заяву про відставку за власним бажанням, про що повідомив у ході засідання уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Відзначимо, з березня 2015 року Євген Кравцов працював в менеджменті ПАТ «Укрзалізниця». До травня 2016 року він обіймав посади начальника департаменту реформування і корпоративного розвитку УЗ, потім – посаду директора з реформування, майнової і правової політики УЗ, з жовтня 2015 по травень 2016 був членом правління і в.о. глави УЗ.

Нагадаємо, глава ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун подав у відставку через особисті обставини. Сьогодні уряд розгляне пропозицію призначити тимчасовим керівником першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова. У свою чергу, Войцех Балчун може залишитися на посаді радника голови «Укрзалізниці» і виконувати функції міжнародної координації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: