У Львові пройде благодійна фотовиставка-аукціон «На прищіпках» (фото)

Цієї неділі, 13 серпня, у сквері «На валах», що навпроти Львівської ОДА, відбуватиметься благодійна фотовиставка просто неба «На прищіпках». Тематика світлин: «Я люблю життя».

Фотовиставка буде поєднана із аукціоном, тож глядачі зможуть придбати будь-які із робіт,а виручені кошти будуть скеровані на благодійні цілі. Як повідомляють організатори, усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Мобільному хоспісу для дітей ЗУСДМЦ. По завершенню фотовиставки буде оприлюднено звіт.

Для участі у заході запрошуються усі охочі фотографи, як професіонали, так і любителі. Для того, аби взяти участь у виставці, потрібно роздрукувати власні фото (формат не менше 15*21), об`єднані згаданою тематикою, і розвісити їх на мотузках у сквері (участь у виставці безкоштовна). На звороті бажано залишати коротку інформацію про автора чи кадр, аби покупець при потребі міг сконтактувати з фотографом.

Для тих, хто бажає придбати будь-які світлини з виставки "На прищіпках", це можна буде зробити за добровільну пожертву (від 10 грн/фото). Спеціально для цього буде облаштовано кілька скриньок, куди відвідувачі зможуть покласти кошти за зняті з мотузків світлини.

Додамо, що минулоріч спільними зусиллями вдалось зібрати 3106 грн., які було спрямовано на образотворчі заняття та смаколики для діток з «Лівчицької спеціальної загально-освітньої школи-інтернату І-ІІ ступеня (для дітей з вадами психо-фізичного розвитку)».

Прийти та розвісити свої світлини чи придбати кадри, які найбільше впали в око, можна протягом дня з 12:00 до 19:00 у неділю, 13 серпня. Організатори події  запевняють: гарний настрій,  обмін досвідом  та приємно проведений час гарантовано. Творити добро легко! Деталі за тел.: 097 51 44 642.

ІА Дивись.info - інформаційний партнер благодійної виставки, тож про результати та зібрану суму читайте вже наступного понеділка на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: