За демонтованою заправкою підуть будинки, — Садовий

Bez-imeni
Будинок від ПрАТ «Ірокс» на вул. Антонича у Львові. Джерело: Львівський портал

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що у місті будуть зносити незаконні забудови.

Про це він заявив під час брифінгу, 9 серпня, повідомляє Дивись.info.

Мер Львова Андрій Садовий критично висловився на адресу забудовника ПрАТ «Ірокс», який, на його думку, порушує вимоги законодавства у сфері будівництва.

«Тим забудовником мають займатися правоохоронні органи, тому що «Ірокс» порушив всі норми чинного законодавства. Вони вилучають землю, не отримуючи відповідних документів від міської ради. Вони просто роблять якісь угоди, потім через суд пробують це легітимізувати», — зазначив Андрій Садовий.

Він нагадав, що звернувся з відповідними листами і до суду безпеки, і до прокуратури, і до поліції. На думку міського голови, по діях цього забудовника та причетних осіб мають бути порушені кримінальні провадження і винні повинні бути притягнені до кримінальної відповідальності.

Андрій Садовий також зазначив, що у Львові планують зносити будинок на вулиці Личаківській (суд зобов’язав знести незаконно збудовану багатоповерхівку на вул. Личаківській, 259, — авт.ред.).

«Ми пройшли всі круги аду стосовно судів, але за заправкою підуть будинки. Однозначно. І всі, хто коять правопорушення, мають знати, що їх чекає така доля», — наголосив мер.

Нагадаємо, 7 серпня у Львові вперше демонтували автозаправну станція «Авіас-плюс». Вона працювала на вул. Лемківській, 9 15 років.

Детальніше про забудовника ПрАТ «Ірокс» можна прочитати тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: