у Львові молодь організує Міжнародну Модель ООН

9dd5931169bd68fea9d452d11912f24a

З 12 до 15 жовтня у Львові відбуватиметься Міжнародна Модель ООН – освітня симуляційна гра, що передбачає відтворення діяльності найвпливовішої світової організації й обговорення актуальних міжнародних викликів.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Темою цьогорічної моделі будуть Глобальні Цілі Сталого Розвитку – пріоритети діяльності ООН, що спрямовані на вирішення проблем у економічній, соціальній та екологічній сферах.

Окрім цінних теоретичних знань про глобальні політичні процеси, учасниці й учасники моделі ООН отримають і чимало практичних переваг: вдосконалення ораторських здібностей, досвід ведення дебатів, розширення можливостей залагодження конфліктів тощо.

Під час чотириденного заходу буде змодельовано діяльність ООН на прикладі таких чотирьох комітетів: Рада Безпеки, Рада з прав людини, Економічна та Соціальна Рада і ЮНІСЕФ. Робоча мова - англійська.

Як зазначає співзасновник Львівської Моделі ООН Віктор Петров: «Модель ООН - чудова нагода спробувати себе у ролі світового лідера, зануритись у вир глобальної політики та дипломатії. Симуляційна гра дозволяє поповнити власний арсенал практичних навичок умінням переконувати, відстоювати власну позицію, працювати у команді заради спільного результату».

Захід організовує «Інститут Суспільних Ініціатив», громадська організація, що займається створенням і поширенням освітніх та професійних можливостей для молоді. ІСІ активно розвиває рух симуляційних ігор в Україні і має досвід організації та проведення понад 12-ти різноманітних моделей ООН – від шкільних до міжнародних.

Реєстрація за посиланням: http://www.lvivmun.org/registration-form-2/

Дедлайн реєстрації: 15 вересня 2017 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: