У Рясному відкрили Центр надання адміністративних послуг

IMG_2762-630x420

Відтепер усі послуги мешканці Рясного можуть отримати «на місці» – запрацював новий Центр надання адміністративних послуг на Шевченка, 374.

Подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, оформити паспорт – все це доступно у новому офісі ЦНАП, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Його сьогодні офіційно відкрили і освятили. Це вже другий офіс у Шевченківському районі. Наступний Центр планують відкрити в смт. Брюховичі цього року. В подальших планах – відкрити офіси ще й в смт. Рудно та в м. Винники.

В Шевченківському районі Львова на вул. М. Хвильового, 14а вже працює Центр надання адміністративних послуг, і з початку року сюди звернулося понад 35 тис. мешканців. Проте, враховуючи, що цей район має досить велику територію і велику кількість мешканців, прийняли рішення відкрити ще один офіс, що суттєво спростить доступ до надання послуг людям, які живуть в Рясне-1 та Рясне-2. Офіс знаходиться між двома зупинками громадського транспорту і є помітним з проїзної частини.

В офісі можна отримати весь комплекс послуг, починаючи з реєстрації місця проживання, звернення до міської ради, запис на прийом до посадовців, адміністративні послуги органів державної влади. Зокрема, послуги:

  • Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклейка фотокартки при досягненні 25- та 45-річного віку);
  • Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);
  • Держгеокадастру у м. Львові Львівської області;
  • Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації);
  • Держпраці у Львівській області (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів) тощо.

Новостворений ЦНАП поділений на такі функціональні зони:

  • рецепція («Інформаційна довідка»), де можна отримати бланк заяви, інформаційну картку адміністративної послуги з переліком документів, зареєструватись в електронній системі керування чергою;
  • зала очікування та написання заяв;
  • дитячий куточок;
  • дві операційні зали.

Офіс працюватиме за таким же принципом роботи, що й інші Центри: 6 днів на тиждень, з них до 20:00 год. двічі на тиждень. Також потрапити на прийом до адміністратора можна, попередньо замовивши візит через сторінку на сайті міської ради. Роботу нового офісу забезпечуватимуть 8 адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: