Виконком ЛМР не надав містобудівні умови та обмеження для трьох об’єктів

-1

Виконавчий комітет Львівської міської ради відмовив у наданні містобудівних умов та обмежень одній компанії та двом містянам.

Про це повідомляє ІА Дивись.info.

11 серпня виконавчий комітет Львівської міської ради відмовив у наданні містобудівних умов для трьох об’єктів. Зокрема, мова йде про будівництво заводу з виробництва металевих меблів на вул. земельній, 22 ТзОВ «Галіндустрія».

Також виконком відмовив громадянину Карпину О. М. у реконструкції з розширенням будівлі флігелю на вул. І. Франка, 50 за рахунок надбудови та Ковчу А. В. у реконструкції з розширенням квартири №69 на вул. Кавалерідзе, 27 за рахунок простору горища.

На виконкомі зазначили, що у цих осіб немає усіх правоустановлюючих документів.

При цьому, виконавчий комітет переніс розгляд містобудівних умов та обмежень для проектування житлового комплексу на вул. Малоголосківській ТзОВ «ДЮК ЛТД».

Читайте також: На площі Петрушевича у Львові хочуть облаштувати підземний паркінг

«Містобудівна рада схвалила їхню поверховість на 4 поверхи. Ми їм надаємо містобудівні умови на всю земельну ділянку, щоб вони у подальших стадіях, якщо будуть хотіти будувати, ці умови не змінювали. Висота стін 15 м, будинок на 4 поверхи. Звичайно, що там є деяка проблема з вулицями, бо там індивідуальна житлова забудова і вулички вузькі. На даний час вже проведена реконструкція вулиці Малоголосківської, яка вже повністю зроблена. В планах – реалізовувати почергово інші вулиці», — розповів Максим Курко, начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: