В Росії обрали «найкращі» пісні про міст до Криму

most_life_id15607_650x410_1_650x410

Журі відібрали три композиції про Керченській мосту.

В Росії був оголошений конкурс пісень і віршів про Керченський міст. Російське журі назвало переможців конкурсу. Зокрема були оголошені три композиції, присвячених будівництву моста в окупований Росією Крим. Перше місце зайняла композиція Леоніда Чернишова з міста Іваново, - людини з дітьми і плюшевим ведмедиком.

Друге місце дісталося пісні Валерії Зіміної та Івана Хиневича з міста Дзержинська в Білорусі. Вони заспівали «про мрію поколінь з'єднати мостом Крим і Кавказ». «Руку мені дай, нам дорога відкрита. У сонячний край, там де тепло», - співається в пісні.

«Третє місце в змаганні пісень зайняла робота Євгена Челахова з Краснодара і Володимира Грачова з Москви. Володимир – професійний композитор, а Євген – пілот авіації, піднімає в небо літаки і веде шляховий поетичний щоденник. Євген присвячує свої вірші знаковим подіям в Росії. Пісня про Олімпійський вогонь на вірші Євгена Челахова і музику Володимира Грачова була виконана в Сочі – столиці Зимових ігор 2014 року», - повідомили організатори конкурсу.

Відео: Леонід Чернишов - Кримський міст (YouTube/Кримський міст)

Відео: Друге місце (YouTube/100% Ru)

https://www.youtube.com/watch?v=1nwxj2fRogs

Відео: Третє місце (YouTube/100% Ru)

https://www.youtube.com/watch?v=dgFeiBf4uQc

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: