«Антонов» переходить на виробництво за стандартами НАТО

antonov_0

До кінця 2010 року держпідприємство «Антонов» планує пройти сертифікацію в Федеральному управлінні цивільної авіації США і забезпечити переведення виробництва на стандарти НАТО.

Про це повідомляє Mind.

У 2016 році підприємство провело реорганізацію щодо приведення структури організації з проектування у відповідність до вимог Авіаційних правил України (АПУ-21, глава J), розроблених в рамках імплементації Україною положень правил Європейського Союзу (Part 21).

«Забезпечення відповідності вимогам АПУ 21 (Part 21) надало можливість ДП «Антонов» співпрацювати з провідними іноземними постачальниками обладнання, виступаючи при цьому в ролі інтегратора. Зокрема налагоджено взаємодію з такими всесвітньо відомими лідерами авіаіндустрії, як Honeywell (США) і Pratt & Whitney Canada , які отримали кваліфікацію на свою продукцію для використання на літаках «Антонов» за американськими нормам FAA», – сказано в повідомленні.

У рамках вимог чинних правил ЄС на сьогоднішній день в ДП «Антонов», з випередженням національних вимог, створений Flight Test Center (Центр випробувальних польотів), що дозволяє розраховувати на можливість сертифіката від європейської організації EASA.

«Сертифікація підприємства і літаків «Ан» в FAA дозволить істотно розширити ринки збуту літаків», – наголошується в повідомленні.

У планах підприємства також розвиток комплексної системи підтримки експлуатантів літаків «Ан» за розробленими стандартами процедур, відкриття до кінця 2020 року регіональних сервісних центрів в Індії, ПАР, Колумбії, Республіці Судан, а також у Болгарії або на Мальті.

У плани розвитку входить технічне переоснащення підприємства у співпраці з західними Brotje і MTorres, вдосконалення організаційної структури, розвиток інформаційних технологій шляхом впровадження системи IT Enterprise української розробки.

Нагадаємо, раніше «Антонов»  оголосив про чіткий маркетинговий план, згідно з яким, за найближчі 5 років буде випущено принаймні 70 літаків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: