Для осіб з інвалідністю провели двотижневий відпочинковий табір

taborylitni-44bef0bedea3c4d4a84447d5ab0dc4dd

Впродовж двох тижнів – наприкінці липня та початку серпня, підопічні ГО Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я», які хворі на церебральний параліч, відпочивали на базі «Лісова пісня», що на березі озера Пісочне, у с.Гаївка Шацького району Волинської області.

 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Захід організували ГО МСОК «Дивосил-здоров’я» за фінансової підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради.

«У вільний час наші підопічні мали можливість купатись в озері, плавати на катамарані та просто гарно провести час за спілкуванням і частуванням», - розповідає голова ГО МСОК «Дивосил-здоров’я» Марія Шмигун.

У заході взяли участь 11 осіб з інвалідністю та керівник групи. Впродовж двох тижнів учасники відпочивали, відвідували масажі та сеанси фітолікування, займалися у групі в поєднанні з активним відпочинком на березі мальовничого озера.

«Львівська міська рада щорічно підтримує проведення ініціативи для осіб з інвалідністю громадської організації «Дивосил-здоров’я», оскільки розуміємо їх необхідність та корисність», - зазначила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: