Галицький районний суд заарештував гроші і документи одіозного судді Вовка

10144620__9011_large
Суддя Павло Вовк

Галицький районний суд Львова наклав арешт на документи і особисті речі, серед яких гроші і золото, голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

Відповідна ухвала оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

2 серпня до Галицького районного суду Львова надійшло погоджене з прокурором САП Генеральної прокуратури О. Макар клопотання детектива НБ Другого відділу детективів першого підрозділу детективів головного підрозділу детективів Панайотова Є.О. у кримінальному провадженні № 52016000000000477 від 09.12.2016 року про арешт тимчасово вилученого майна.

Серед речей, на які прокуратура просила накласти арешт, iPhone 6, документи, 20 тисяч доларів, монети і три золотих зливки по 50 грамів кожен.

«Клопотання детектива НБ Другого відділу детективів першого підрозділу детективів головного підрозділу детективів Панайотова Є.О. про накладення арешту - задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, яке було вилучене під час проведення обшуку 25.05.2017 року…» – йдеться в ухвалі.

Також НАБУ отримало доступ до телефонних дзвінків і листування Павла Вовка.

Нагадаємо, наприкінці травня Національне антикорупційне бюро проводило обшуки в кабінеті голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка і в його будинку в рамках кримінального провадження за фактом можливого незаконного збагачення голови ОАСК (ч. 2 ст. 368-2 Кримінального кодексу), розпочатого 9 грудня 2016 року.

Пізніше стало відомо, що суддя Окружного адмінсуду Києва Павло Вовк перебував у незадекларованому будинку, коли до нього з обшуком прийшли співробітники НАБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: