Міноборони просить ЛОР віддати їм приміщення у Червонограді під військовий ліцей

maxresdefault (1)
Фото ілюстративне

Сьогодні, 14 серпня, відбулася робоча зустріч голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина з Міністром оборони України Степаном Полтораком.

Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

У ході зустрічі стало відомо, що Міністерство оборони України звернеться до Львівської обласної ради з проханням передати приміщення колишньої школи-інтернат у м. Червоноград на баланс Міноборони. Ці приміщення мають стати базою для нового військового ліцею.

За словами Олександра Ганущина, Львівська облрада, отримавши офіційний лист від Міноборони, буде готова ухвалювати рішення про передачу на баланс міністерства вивільнених приміщень колишньої Червоноградської школи-інтернат для створення там нового військового ліцею при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«Ідея створення військового ліцею в Червонограді – має право на життя, оскільки ми свідомі того, що Міністерство оборони дійсно зацікавлене в появі нового військового ліцею. А найголовніше – Міноборони готове уже цього року забезпечити фінансовий ресурс», - повідомив голова Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що відкрити військовий ліцей планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ.

Читайте також: У соцмережі набирає обертів флешмоб на захист Академії сухопутних військ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: