Патрульні зупинили авто за порушення ПДР, а знайшли незаконне пальне

20729503_1733293900305708_7456690861805897605_n

Вчора, близько 16 години, на автодорозі Ковель-Жовква, екіпаж патрульної поліції зупинив КамАЗ 5334, який зареєстрований в Івано-Франківській області, за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Під час перевірки документів, патрульні з’ясували, що у водія відсутня товарно-транспортна накладна на вантаж. Чоловік перевозив пальне, проте звідки воно та куди везе, пояснити не зміг. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу. Слідчі направили транспортний засіб до Жовківського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи.

Аналогічна ситуація трапилася також на автодорозі Київ-Чоп, поблизу міста Буськ. Під час перевірки документів у водія транспортного засобу на Івано-Франківській реєстрації, патрульні з’ясували, що чоловік перевозить 1500 літрів пального, а необхідних документів немає. Водій не мав допуску до перевезення небезпечних вантажів, а також не мав товарно-транспортної накладної на пальне. На місце зупинки викликали слідчо-оперативну групу. Тепер справою займаються слідчі Буського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: