У ЛМР розповіли, як вирішити питання із заборгованістю по субсидіях

08_stanchak
Фото ілюстративне. Джерело: Експрес

Начальниця управління соціального захисту Львівської міської ради каже, що субсидіанти, які мають борг, можуть надати пояснюючі документи.

Про це вона заявила під час брифінгу, 14 серпня, повідомляє ІА Дивись.info.

У разі, якщо родина отримувала субсидію раніше, але станом на 1 травня має борг перед надавачами послуг, вона не отримає субсидію на новий період. Для того, щоби повернути субсидію, необхідно сплатити заборгованість або укласти договір про реструктуризацію боргу.

Читайте також: Львів’янам пояснили, чому дехто може не отримати субсидію у новому періоді

начальниця управління соцзахисту Львівської міськради наголосила: у разі поважних обставин кожну справу розглядатиме спеціальна комісія.

«Якщо у них є підтверджуючі документи, які свідчать про те, що вони не мали фізичної змоги сплатити цю заборгованість, перебували на лікуванні, хтось когось доглядав, хто перебував на лікуванні, комусь заборгувало підприємство і були затримки з оплатою праці тощо — вони можуть написати відповідну заяву і документально підтвердити факти, які спричинили затримку оплати.  Таку заяву можуть розглядати через комісію, яка утворена у кожній районній адміністрації», — зазначила Наталія Демкович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: