В Україні обиратимуть найкращих репортерів

reporteri

Моніторингова група відібрала 40 кращих робіт V Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні».

 

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Ці роботи оцінюватиме експертне журі у складі: Марти Коломиєць, журналіста, директора Програми імені Фулбрайта в Україні; Вадима Лубчака, редактора відділу веб-редакції та новітніх медіа газети «День»; Аліма Алієва, громадського діяча, журналіста і політолога, співзасновника громадської організації Крим SOS та Культурного центру «Кримський дім у Львові»; Тараса Семенюка, журналіста, співзасновника «Short.media». Про це повідомила координатор конкурсу «Репортери надії в Україні» Наталія Ліхновська.

Детальнішу інформацію про членів журі можна прочитати тут.

Імена 40 фіналістів будуть опубліковані на сторінці сайту Конкурсу 11 вересня. Урочисте нагородження переможців та фіналістів у кожній з чотирьох номінацій («Культура», «Суспільство», «Економіка»,  та «Релігія») відбудеться 6 жовтня 2017 року під час Х Екуменічного соціального тижня у Львові.

Журналісти, які переможуть у Конкурсі, отримають грошову винагороду у розмірі 3000 грн та титул «Репортер надії». Автори матеріалів, що займають другі та треті місця, – призи від оргкомітету Конкурсу та дипломи.

Зазначимо, що участь в конкурсі бере понад 400 робіт. Близько 150 журналістських матеріалів відібрали студенти Магістерської програми екуменічних студій Інституту екуменічних студій УКУ під час моніторингу ЗМІ. Також понад 250 матеріалів надіслали журналісти із Київської, Житомирської, Вінницької, Сумської, Запорізької, Одеської, Дніпропетровської, Луганської, Харківської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Тернопільської,  Івано-Франківської, Волинської, Львівської областей.

Нагадаємо, що V Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» оголошено 8 червня 2016 року. У ньому могли взяти участь штатні та позаштатні кореспонденти українських друкованих та електронних ЗМІ, телебачення і радіо, які мають чи не мають професійне посвідчення та чиї матеріали відповідають вимогам Конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: