Діти загиблих та поранених в АТО Героїв вирушили на канікули до Штирії

styrlialake-d54fe0348d9289af28a759880e0e6aef

Як повідомили у ГО «Допомога дітям героїв», завдяки домовленості Посла України в Республіці Австрія Олександра Щерби з прем’єр-міністром федеральної землі Штирія Германном Шютценхьофером, група українських дітей вирушила на канікули.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Двотижневі канікули у сонячній Штирії, яку називають «зеленим серцем» Австрії, матимуть 30 дітей. Запланована насичена екскурсійна і розважальна програма, відвідування парламенту Штирії, пікнік в Посольстві України у Відні з нагоди 26-ї річниці Незалежності і багато іншого.

Громадська організація «Допомога дітям героїв» була відповідальна за формування групи дітей. В організації поїздки також допомагали українські волонтери.

Поїздку організовано виключно за кошти австрійських спонсорів. До прикладу, проживання та повний пансіон для дітей в готелі в одному з найкрасивіших містечок в штирійських Альпах повністю оплачує земля Штирія, м. Грац подарує дітям екскурсію по місту і розважальну поїздку по літній санній трасі, а музеї дають дітям безкоштовні вхідні квитки.

Повернення дітей до Львова заплановане на ранок 30 серпня. Місце зустрічі – парковка King Cross Leopolis вулиця Стрийська, 30, Сокільники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: