У Парку культури демонтували огорожу довкола самовільно захопленої землі (відео)

20862453_1842031679445439_452925315_o

У Парку культури і відпочинку імені Б. Хмельницького міські служби демонтували огорожу довкола самовільно захопленої земельної ділянки.

Про це сьогодні, 15 серпня, під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко Андрій Москаленко, передає ІА Дивись.info.

Читайте також: Забудовник незаконно заволодів землею у парку культури

«Сьогодні зранку з службами міста під керівництвом парку було проведено демонтаж паркану. Станом на сьогодні вся частина огорожі і основи до бетонування є демонтовані. Окрім того, скеровано додаткові перевірки на цю ділянку. Після того, як було забрано огорожу, виявлено ряд порушень, які ці перевірки офіційно встановлять. Але можна чітко сказати, що будівельний майданчик оформлений неналежно, на ньому є величезна кількість будівельного сміття. Після захоплення парку ця фізична чи юридична особа має нести повну відповідальність перед законом», - розповів Андрій Москаленко.

Він додав, що найближчим часом багато інспекцій будуть обстежувати цю територію, аби її повноцінно повернути в функціонування парку.

Директор парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького Олександр Молодий уточнив, що площа загородженої самовільно території - 0,1358 га.

«На цій ділянці є нерухомість і є оренда 10 соток землі. Нерухомість записана на громадянку Баляш. Це є дружина колишнього голови Партії Регіонів у Львівській області Олега Баляша. Відповідно спробу крадіжки землі в парку зробили саме вони. В минулому році ЛМР прийняла рішення про розірвання договору оренди, але Галицький районний суд міста Львова скасував рішення», - розповів Олександр Молодий.

Андрій Москаленко додав, що в серпні-вересні з боку будуть вжиті необхідні заходи, в тому числі, ряд ухвал будуть підготовлені, аби розірвати оренду.

Зазначимо, Оксана Баляш є дружиною Олега Баляша, який очолює міську організацію партії «Наш край». Окрім того, він є гендиректором НВП «Гетьман» та головою спостережної ради «Оксі Банку».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: