Активісти роздаватимуть водіям маршруток безкоштовну воду, аби зменшити аварійність через спеку

Strajk-Avtobus-10-630x420

Враховуючи резонансну ДТП біля Гамаліївки, причиною якої став серцевий напад у водія, громадські активісти у Львові вирішили нагадати водіям про небезпеки зневоднення організму в спеку та їхню відповідальність перед пасажирами.

Тому у п’ятницю, 18 серпня, активісти ГО «За Якісний Транспорт» у межах проекту Безпечний громадський транспорт проведуть акцію «Твій баланс води – життя на дорозі», тобто забезпечать водіїв безкоштовною водою.

«Водій громадського транспорту - це людина, яка несе відповідальність за десятки життів людей, яких перевозить. 18 серпня у Львівській області має бути температура повітря 31 градуса і вологість повітря 94 %, - говорять активісти. – Тож у рамках цього проекту плануємо безкоштовно забезпечити водіїв громадського транспорту, що обслуговують місто Львів запасом води. Цим заходом хочемо привернути увагу до споживання води, бо ігнорування норми споживання води призводить до зневоднення організму водія, що тягне за собою зменшення концентрації уваги, що призводить до дорожньо-транспортних пригод. Цим заходом ми розпочинаємо серію заходів, на меті яких є підвищення безпеки на  дорозі у вересні  ми розпочнемо наступний захід «Безпечний громадський транспорт».

Активісти планують роздати 700 плашок води водіям громадського транспорту Львова, а також дати їм інформаційні довідки щодо можливих небезпек при зневодненні організму, аби таким чином підвищити рівень свідомості водіїв.

ІА Дивись.info стане інформаційним партнером акції, тож детальніше про неї читайте згодом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: