У Львові поліція прийшла з обшуком до гостей із Закарпаття

20882038_2085643308142730_3851411496068770215_n

У Львові правоохоронці провели санкціонований обшук в помешканні, яке орендували мешканці Закарпаття, і перевірила їхню причетності до скоєння крадіжок та інших злочинів на території міста.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Сьогодні, 16 серпня, працівники Галицького відділу поліції в рамках відкритого кримінального провадження за фактом скоєння майнових злочинів провели санкціонований обшук в одній з квартир поблизу Краківського ринку.

У помешканні правоохоронці виявили близько 15 осіб, серед яких діти, усі вони є уродженцями Закарпатської області. За їхніми словами, квартиру вони орендують.

«Ці особи неодноразово доставлялися в Галицький відділ поліції. З ними було проведено роз’яснювальні бесіди щодо недопущення вчинення крадіжок. Вони запевняли, що у місті випадково і що скоро повернуться додому. Але за деякий час знову потрапляли в поле зору правоохоронних органів. Ми їм пропонували виїхати зі Львова, повернутися за місцем проживання, влаштуватись на роботу і вести нормальний спосіб життя. Навіть доставляли на вокзал, де вони сідали в поїзд, але через деякий час знову поверталися. Також серед цих громадян було виявлено осіб, яких ми раніше затримували за вчинення кримінальних правопорушень, зараз матеріали справи передано до суду», – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Галицького відділу поліції підполковник поліції Петро Швороб.

Наразі правоохоронці проводять перевірку причетності громадян Закарпаття до скоєння крадіжок та інших злочинів на території Львова. У разі виявлення таких фактів відомості будуть внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Речі, які були вилучені під час обшуку, перевіряються на предмет того, чи не являються вони речовими доказами в інших кримінальних провадженнях. Проводяться слідчі дії.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян! Якщо в будинку, де ви мешкаєте, заселилися підозрілі особи, негайно повідомте про це в органи поліції, зателефонувавши на оперативну лінію 102 або повідомте безпосередньо працівників найближчого відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: