Українка, яка 7 місяців прожила в Африці, розкаже львів'янам про найнебезпечнішу країну континенту

kongo004

Дівчина, яка 7 місяців прожила в одній з найнебезпечніших країн Африки, сьогодні поділиться своїм досвідом проживання на континенті із львів'янами.

Дівчина, яка 7 місяців прожила в Конго, сьогодні поділиться своїм досвідом проживання в цій країні з львів'янами.

Провінція Північний Ківу, де зараз живе Аня Авузяк – місце найбільшої гуманітарної катастрофи, місто Гома, де знаходиться її будинок – світова «столиця» згвалтувань. Місцеві жителі досі вважають чорну магію сильнішою ніж вогнепальна зброя, хоч зброї там більше ніж достатньо – особливо в руках дітей-солдат. Батьки відпустили її лише тому, що не заглянули в Гугл та Вікіпедію. Але Аня навчилась там жити і навіть ходити пішки без охорони, правда лише вдень. Вона шиє сукні в місцевому ательє та вирощує базилік і руколу – про існування цих трав в Конго мало хто підозрює. А з недавніх пір планує групові пригодницькі маршрути для тих, хто хоче побачити фантастичну природу цієї країни та головні її цікавинки – гірських горил, найбільших в світі приматів та вулкан із найбільшим лавовим озером у світі. 

«У Львові знаходиться найбільший тревел-клуб України, і впевнена, молодь тут цікавиться екзотичними країнами та їх історією», – розповіла у коментарі ІА Дивись.info Анна Агузяк.

Зустріч відбудеться сьогодні о 19:30 за адресою вулиця Лемківська 15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: