Дівчина, якій поставили страшний діагноз, потребує допомоги

20799299_1424366710988361_5549851771487575696_n

Іванні Харко з Бродівського району два тижні тому поставили діагноз – синдром Гієна-Барре. Щодня на її лікування йде 20 тисяч гривень.

Про це повідомила сестра дівчини.

«Любі друзі!!! Ще вчора я не знала, що така біда прийшла в мою родину. Моя сестра, зовсім молода Іванка Харко з Бродівського району, вже 2 тиждень бореться з страшною хворобою Гієна-Барре (простіше, це параліч всього тіла з погіршенням дихання і серцебиття).

Місяць тому вона отримала довгоочікувану пропозицію руки і серця, і була щасливою, але зараз батьки, з простої сільської робочої сім'ї, вже продали частину свого майна і хати, щоб вилікувати Іванку.

Час іде, відлік пішов на години, змін немає, в батьків ні сил, ні коштів вже немає, а її з неврології вже терміново перевезли в реанімацію, і зараз вона не може підняти навіть один палець, а без підключення до штучного дихання, її вистарчає лише на 1,5 хв.

День життя для Іванки коштує 20 тис.грн. і вона хоче жити, але їй заважають десятки метрів трубок, якими обмотане її тіло, розрізаний отвір в шиї, через який вводять медикаменти (Біовен). Я ніколи не писала такі пости, але мушу просити зараз всіх друзів та не знайомих мені людей про допомогу. Я хочу побачити яка Іванка прекрасна наречена, кохана дружина та щаслива мама!!!

Я переконана, що в моєму оточенні є люди, які дадуть шанс Іванці на життя. Якщо у Вас є змога хоча б £5- 10, хто скільки зможе, будемо щиро вдячні за кожен фунт. Це реквізити рахунку для друзів в UK:

E HUTNIK

20-96-55

33660338

або реквізити рахунку Іванки мами в Україні 5168 7573 2106 0305 Харко Галина Іванівна.

Якщо немає можливості допомогти грошима, то просимо про щиру молитву за Іванку. А також репост цього тексту! Дякую!» – написала сестра.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: